Άντζελα Δημητρίου. Η παραμόρφωση, το προκοίλι και το σχόλιο

unnamed15

Είχε καιρό να «σκάσει μύτη» στα social media η Άντζελα Δημητρίου και το έκανε με ένα … χαριτωμένο καρέ με τον κομμωτή Κωνσταντίνο Ευθυμίου. Ναι μεν ο κομμωτής κερδίσει likes στο facebook με τις τσαχπίνικες (σικ έκφραση) πόζες και τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν ωστόσο η Lady είναι αυτή που κλέβει την παράσταση! Κυριολεκτικά αγνώριστη στο πρόσωπο με το στόμα και το ένα της μάτι να έχουν ελαφρώς μετατοπιστεί! Αντίθετα το προκοίλι παραμένει στη θέση του κανονικά και είναι απορίας άξιον γιατί η λαϊκή τραγουδίστρια φορά αυτό το διάφανο μπλουζάκι νομίζοντας ότι διαθέτει τους κοιλιακούς της Τζένιφερ Λόπεζ.

Η φωτογραφία ή άρεσε πολύ στον γιο του πρώην συζύγου της Άντζελας ή την σχολιάσε με τον δικό του τρόπο… Παρά το γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι παραμένει σκοτωμένο ο γιος του Γιώργου Τρούπη, Δημήτρης  πόσταρε ένα εικονίδιο με χαμόγελο κάτω από την ανάρτηση της φωτογραφίας το οποίο μπορεί ο καθένας να το ερμηνεύσει όπως θέλει. Κυρίως όμως η lady του λαϊκού πενταγράμμου…

 

gossip-tv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *