Δείτε την κόρη της Μπέτυς Λιβανού και του Γιώργου Πανουσόπουλου

deite-tin-kori-tis-libanou-kai-tou-panousopoulou_2.w_l

Η Μπέτυ Λιβανού είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουν περάσει από τη μεγάλη οθόνη. Η ίδια έχει μια κόρη -είναι καρπός του έρωτά της με τον σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλου.

Πώς είναι όμως η Μαργαρίτα και πόσο μοιάζει στη διάσημη μαμά της; Διαβάστε ένα χαρακτηριστικόα απόσπασμα από όσα δήλωσε σε συνέντευξή της στο Hello.

-Πώς μεγάλωσες, που, πώς ήσουν ως παιδί;

«Γεννήθηκα στην Αίγινα, όπου είχαν μετακομίσει τότε οι γονείς μου. Αν και έφυγα τεσσάρων ετών από το νησί, το λατρεύω. Φέρνω στο νου μου έντονα χρωματιστές εικόνες και συναισθήματα που βίωνα εκείνη την εποχή».

-Δηλαδή;

«Συναισθήματα ζήλιας, για παράδειγμα. Θυμάμαι, ένα Πάσχα έφεραν δώρο στη μητέρα μου έναν κέρινο κόκορα. Αμέσως θέλησα να παίξω μαζί του, αλλά εκείνη με σταμάτησε λέγοντας μου: «Όχι, Μαργαρίτα μου αυτό είναι δικό μου δώρο». Μ’ έκαψε τότε η ζήλια, τον πήρα, πήγα στην αυλή και τον… έφαγα. Έχω φωτογραφία στην οποία τρώω τον κέρινο κόκορα!».

– Μετά απ’ αυτό σε μάλωσαν; Γενικά, σε μάλωναν οι γονείς σου;

«Όχι. Ήμουν αρκετά ελεύθερη. Δε σου κρύβω ότι ήμουν κακομαθημένη, κυρίως από τη μητέρα μου. Ήμουν ανταγωνιστική, ήθελα να έχουν φύγει όλα τα παιδάκια από την παιδική χαρά για να παίξω».

– Δεν έχεις αδέρφια;

«Έχω τρία!»

-Και ήσουν τόσο ανταγωνιστική;

« Και όμως. Έβγαζα κακή συμπεριφορά στα παιδάκια, τα δάγκωνα! Μέχρι που η μαμά μου με τιμώρησε, γιατί τραυμάτισα τον παιδικό μου φίλο – με τον οποίο παραμένουμε φίλοι. Η τιμωρία μου ήταν να κάνω ένα χρόνο να τον δω. Κι έτσι σταμάτησα να δαγκώνω τα παιδάκια. Οι γονείς μου ήταν ελαστικοί, αλλά όταν έπρεπε επέβαλαν τα όρια»

– Έτσι ήταν με όλα σου τα αδέρφια ή μόνο με σένα;

«Τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια μου, από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου, ήταν στην εφηβεία πριν καν γεννηθώ εγώ. Εκείνα τα μεγάλωσε ο πατέρας μου, ενώ για μένα και την αδερφή μου, τη Δέσποινα, είχε τον πρώτο λόγο η μητέρα μου. Της είχε αφήσει ελεύθερο το πεδίο, έτσι μεγαλώσαμε πιο διαλλακτικά και όχι τόσο αυστηρά όσο τα αδέρφια μας. Φυσικά, συμμετείχε και ο πατέρας μου και μάλιστα με επηρέασε πάρα πολύ».

Δείτε φωτογραφίες της:

thetoc.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *