Δοκιμάστε μια D.I.Y μάσκα προσώπου, θαυματουργή, απο πορτοκάλι.

Γνωρίζετε ότι το πορτοκάλι, εκτός από θρεπτικό για τον οργανισμό, είναιευεργετικό και για την επιδερμίδα;  Περιέχει βιταμίνες C και Α, κάλιο, ασβέστιο και φώσφορο, συστατικά πολύτιμα για την υγεία του  δέρματος.

Επίσης το αιθέριο έλαιο της φλούδας, των ανθών και των φύλλων  του είναι θησαυρός για την κοσμετολογία και την αρωματοποιία. Τέλος  χαρίζει λάμψη στο πρόσωπο και υπέροχη αναζωογονητική ευωδιά σε  αφρόλουτρα, κρέμες σώματος και αρώματα.

Σας προτείνουμε μια D.I.Y, μάσκα προσώπου… θαυματουργή.  Θα την  λατρέψετε! Η φύση έχει προνοήσει, δίνοντας σας απλόχερα τα υλικά της.

Θα χρειαστείτε: Χυμό από μισό πορτοκάλι, 1 κουταλιά μέλι, ξύσμα  πορτοκαλιού, μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, 3 σταγόνες αιθέριου ελαίου  πορτοκαλιού.

Σε ένα μπολάκι βάλτε τα συστατικά και ανακατέψτε τα πάρα πολύ καλά έτσι ώστε  το μείγμα να γίνει ομοιόμορφο. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο σας κάνοντας  ελαφρύ μασάζ για 5 λεπτά!  Αφήστε την μάσκα να δράση για 10 λεπτά.  Αφαιρέστε με χλιαρό νερό.

Editor’s tip: Εάν επιθυμείτε μπορείτε να προσθέσετε χυμό από λίγο λεμόνι  ή ξύσμα λεμονιού το οποίο είναι κατάλληλο για πιο λιπαρά και ώριμα δέρματα και  έχει λευκαντικές ιδιότητες. Είναι πολύ αποτελεσματικό.  Το ίδιο ισχύει αν  έχετε και ακμή.  Δοκιμάστε την αυτή τη μάσκα και θα μας  θυμηθείτε!

Πηγή:must.com.cy

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *