Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Monica Bellucci

Έξω από τα δόντια μίλησε η Ιταλίδα καλλονή, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Corriere della Sera. Μεταξύ άλλων, η 49χρονη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το σεξ, την ομοφυλοφιλία, και τις σχέσεις της με τους άνδρες.

«Νεότερη ένιωθα περισσότερο το σώμα μου. Ήμουν άγρια. Τώρα πια ξέρω ότι το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο με έναν άνθρωπο που δεν αγαπάς, ενώ μπορεί να είναι λιγότερο καλό με κάποιον που αγαπάς πραγματικά», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ομοφυλοφιλία, αναφέρει:

«μου αρέσουν οι Ιταλίδες! Όχι, δεν ένιωσα ερωτική έλξη για κάποια γυναίκα, παρά μόνο για παιχνίδι. Αν ήμουν ομοφυλόφιλη, όμως, η ζωή μου θα ήταν πιο απλή».

Για τους άνδρες:

«Για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω έναν άνδρα στο πλευρό μου. Και τα καταφέρνω. Δουλεύω με τον εαυτό μου. Δοκίμασα τον υπνωτισμό, επανήλθαν μνήμες από την παιδική μου ηλικία που τις είχα αποσύρει. Αποφάσισα να σηκωθώ και να ρισκάρω. Έτσι νιώθω ότι πρέπει να γίνει. Δεν φοβάμαι».

 

instyle.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *