Η πιο μοδάτη γυναίκα της Ρωσίας φορά δημιουργίες της δικιάς μας Μαίρης Κατράντζου .

To όνομά της είναι Miroslava Mikheeva Duma, αλλά οι φίλοι της την αποκαλούν Mira και το στυλ της αποτελεί έμπνευση για χιλιάδες γυναίκες.

Δεν λείπει από καμιά εβδομάδα μόδας στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του πλανήτη και στην καθημερινότητά της υπάρχει πάντα μια (μεγαλούτσικη) βαλίτσα έτοιμη για να βρεθεί σε κάποιο μακρινό σημείο του πλανήτη για κάποια φωτογράφηση μόδας. Αγαπημένο κορίτσι των blogs “The Sartorialist” και “Garance Dore”, η 25χρονη κόρη του Ρώσου γερουσιαστή Vasilay Duma και μανούλα ενός 2χρονου αγοριού έχει γίνει μια από τις πιο επιδραστικές κυρίες της μόδας παγκοσμίως, αφού το όνομά της έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της Ρωσίας.

 

Το νέας εποχής “It Girl” έχει φανατικές οπαδούς που κρέμονται από τα χείλη της για κάθε πρόταση μόδας και τιπ που δίνει, ενώ όπως η ίδια έχει δηλώσει από τις πιθο αγαπημένες της υπογραφές μόδας είναι οι Miu Miu, YSL, Lanvin, Alexander Wang και Prada, ενώ έχει και άκρως εντυπωσιακή συλλογή από τσάντες Hermes και Louis Vuitton.

 

Eίναι ιδρύτρια του φιλανθρωπικού σωματίου “Mira’s Planet” και έχει το δικό της γυναικείο σάιτ Buro247.ru που αποτελεί «βίβλο μόδας». Η Mira λατρεύει το mix and match στυλ και της αρέσει να ανακαλύπτει και να προτείνει νέους σχεδιαστές. Την έχουμε δει και με δημιουργίες της ευφάνταστης και άκρως δημιουργικής Ελληνίδας designer Μαίρης Κατράντζου, ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα στη διεθνή μόδα.

 

faysbook.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *