Η προκλητική φωτογράφηση των αδερφών Dsquared2 σε έναν καθρέφτη και ένα κρεβάτι για το Interview

Τα αδέρφια Dean & Dan Caten, ή αλλιώς οι γνωστοί σε εμάς Dsquared2, έπαιξαν με τις αντιθέσεις, κοίταξαν τον εαυτό τους κατάματα στον καθρέφτη και μίλησαν στο περιοδικό Ιnterview.

Οι δίδυμοι σχεδιαστές που είναι γνωστοί για την μεγάλη τους αδυναμία στην Ελλάδα (και ειδικότερα στη Μύκονο όπου περνούν μεγάλο μέρος των διακοπών τους) πόζαραν πάνω στο ίδιο κρεβάτι με δυναμικό ύφος για το αμερικανικό περιοδικό Ιnterview, για την προώθηση της κολεξιόν τους Spring/Summer 2013.  Ο ένας με σμόκιν κι ο άλλος γυμνός με ψηλοτάκουνα πέδιλα, καρφιά και τσιγάρο στο στόμα.

 

 

Μάλιστα, για τις ανάγκες της φωτογράφησης για τη νέα τους κολεξιόν, η οποία ονομάστηκε “Behind the Mirror”, χρειάστηκε να μεταμορφωθούν σε γυναίκειες περσόνες των 90’s, ενώ, όπως είπαν στη συνέντευξή του στο περιοδικό, ήθελαν η φωτογράφησή τους να θυμίζει λίγο Hitchcock και film noir. “Είμαστε σχεδιαστές, δεν είμαστε πολιτικοί, ας κάνουμε λίγη πλάκα”, είπε ο Dean, τονίζοντας ότι δεν μπορείς να γίνεις δημιουργικός, αν δεν πειραματιστείς πρώτα.

cosmo.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *