O Πρίγκηπας Χάρι έτοιμος για γάμο;

Ποιο είναι το ξανθό κορίτσι που κατάφερε να κλέψει την καρδιά του περιζήτητου Χάρι; Η 24χρονη Κρεσίντα Μπόνας έχει σπουδάσει χορό και προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια. Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η μητέρα της έχει τον τίτλο της λαίδης και είναι γόνος αριστοκρατικής βρετανικής οικογένειας.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο και απ’ ό,τι φαίνεται δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει τη σχέση του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε πάρτι μέσω της πριγκίπισσας Ευγενίας, ξαδέρφης του Χάρι. Η Κρεσίντα Μπόνας απέχει πολύ από την εικόνα της Κέιτ Μίντλετον. Κυκλοφορεί με καρό πουκάμισα και biker boots, συχνάζει σε παμπ και λατρεύει τις ροκ συναυλίες.

«Στον Χάρι αρέσει πολύ το cool στυλ της και το γεγονός ότι είναι ένα κορίτσι που ξέρει να διασκεδάζει. Δεν σταματά να της μιλά για γάμο και οικογένεια. Η Κρεσίντα αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, δεν ονειρεύεται να γίνει πριγκίπισσα και δεν προσπαθεί να επωφεληθεί από το όνομα του συντρόφου της. Πολύ πιθανόν να αρραβωνιαστούν σύντομα» σχολιάζει φίλος του πρίγκιπα Χάρι.

 

elle.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *