Θωμαή Απέργη: Εξηγεί πώς κατάφερε να χάσει 20 κιλά

 

Η Θωμαή Απέργη φωτογραφήθηκε για το ΕΓΩ! Weekly ενώ στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τη φωνή της, για την εμφάνισή της αλλά και για τα κιλά που κατάφερε να χάσει

Η 24χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε όσα συνέβησαν πρόσφατα σχετικά με την φωνή της: «Ο τελευταίος χρόνος ήταν για μένα, μαζί με την ομάδα μου στην Panik Records, πολύ γεμάτος, έχουμε κάνει πάρα πολλά πράγματα. Τα πρώτα μου τραγούδια, διαφορετικοί ήχοι, νέες προτάσεις, η Eurovision, το MadWalk, οι εμφανίσεις μου στο Αθηνών Αρένα, η μπάντα μου, το show που ξεκίνησε στον ΑΝΤ1. Είμαι ευλογημένη που κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά ήταν φυσικό που υπήρχε παράλληλα και μια μεγάλη κόπωση. Αυτό με οδήγησε στο να λείψω για δύο εβδομάδες, επειδή έβγαλα κάλους στις φωνητικές μου χορδές, οι οποίοι – ευτυχώς – με απόλυτη αφωνία και με τις οδηγίες του γιατρού μου εξαφανίστηκαν», ενώ θέλησε να εξηγήσει με λεπτομέρειες τι έγινε αλλά και πως το αντιμετώπισε: «Ήταν αυτό που ονομάζουμε μαλακοί κάλοι. Ο γιατρός μου ήταν αυστηρός. Μου είχε πει πως για να μην κάνουμε χειρουργική επέμβαση, έπρεπε να κάνω αφωνία και να πίνω πολύ νερό […] Όταν ρώτησα τον γιατρό μου αν ήταν όλα καλά, εκείνος σοβάρεψε και μου είπε τη διάγνωση. Αμέσως, έβαλα τα κλάματα. Φοβήθηκα».

Σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση και τα κιλά που κατάφερε να χάσει αποκάλυψε: «Τα 20 παραπάνω κιλά που είχαν στην εφηβεία,δεν τα έχασα αμέσως, αλλά σταδιακά μέσα σε δύο χρόνια. Είχα κάνει βέβαια και πιο στερητικές δίαιτες, όταν ήμουν πιο μικρή, αλλά δεν είχα καταφέρει να τα χάσω. Με βοήθησε το μπάσκετ που έπαιζα και όταν κάποια στιγμή ξεκίνησα δίαιτα έκανα παράλληλα μποξ. Μετά άρχισα σταδιακά να χάνω κιλά και από πέρυσι με τρέξιμο, αερόβια άσκηση, με personal trainer και με τη σωστή διατροφή έφτασα στα 53 κιλά που είμαι σήμερα».

Τέλος, αναφερόμενη στα κακόβουλα σχόλια σχετικά με την εμφάνισή της δήλωσε: «Αυτό που είχαν πει για τα δόντια μου με είχε είχε πειράξει περισσότερο. Υπήρχαν μέχρι και ανέκδοτα. Στην αρχή έκλαιγα, αλλά τώρα βέβαια τα σκέφτομαι όλα αυτά και γελάω. Νιώθω υπερήφανη, γιατί έτσι είναι τα δόντια μου, δεν τα έχω πειράξει. Σε κάποιους αρέσουν, σε κάποιους όχι. Δεν πειράζει».

miss  bloom .gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *