Καλοκαίρι 2015: 10 νέοι τρόποι να φορέσεις το σορτς

58761-3K4A8801-683x1024

Θεωρείται ένα από τα βασικά κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και κάθε χρόνο σχεδιαστές και fashionistas το…κοιτούν με ανανεωμένο ενδιαφέρον. Ο λόγος για το πιο νεανικό και σέξι fashion item της σεζόν, το σορτς! Πώς θα το φορέσεις όμως φέτος το καλοκαίρι και σε ποιες περιστάσεις; Από το γραφείο μέχρι το beach bar, το σορτς πλέον μπορεί να φορεθεί παντού! Δες πώς το συνδύασαν οι μεγαλύτερες fashion bloggers και πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις το δικό σου, μοναδικό look.

Το μαύρο denim σορτσάκι απαιτεί την προσοχή κάθε ροκ κοριτσιού ενώ μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με το πιο απλό λευκό tank top για γρήγορο, ατημέλητο, διακριτικά σέξι στυλ.

Η Aimee Song τολμά με σορτς με τροπικό print, που τόσο αγαπάμε φέτος, και ρίγες. Το αποτέλεσμα είναι ένα look με ταξιδιάρικη, καλοκαιρινή διάθεση.

Η Gala Gonzalez φοράει άψογα το snakeskin print σορτς μαζί με boho αέρινη μπλούζα και λεπτά σανδάλια με λουράκια. Κράτα σημειώσεις…

Η Ευαγγελία Σμυρνιωτάκη συνδύασε το λινό, ψηλόμεσο σορτς με μαύρο τοπ και brogues σε ένα άψογο urban chic look. Θα το φορέσεις και τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, προσθέτοντας ένα πανωφόρι.

Η Rumi Neely έδωσε βραδινό τόνο στο μεταξωτό σορτς συνδυάζοντάς το με περίτεχνο πτυχωτό τοπ και ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Μια από τις τελευταίες τάσεις θέλουν τη σαλοπέτα σε κάθε μορφή να κερδίζει έδαφος. Δοκίμασέ την στην κοντή της εκδοχή για νεανικό, παιχνιδιάρικο look.

Αυτό είναι το απόλυτο look για τα ελληνικά νησιά. Ένα ψηλόμεσο denim σορτς, ένα crop top και ένα κιμονό είναι όλα όσα χρειάζεσαι.

Με το γνωστό quirky στυλ της, η Leandra Medine συνδυάζει retro ζακέτα με μαρινιέρα και φαρδύ denim σορτσάκι. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά ωστόσο είναι η ζώνη-σχοινί.

Το denim σορτς αποκτά μια πιο grown-up, chic διάσταση συνδυασμένο με ένα πουκάμισο με τροπικό print και ένα μικρό χιαστί τσαντάκι. Τέλειο look για τις βραδινές εξόδους.

Δώσε στο τζιν σορτς σου μια ρετρό πινελιά με ένα off-shoulder τοπ και sneakers-πλατφόρμες για ένα girly casual look.

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *