Νότης Σφακιανάκης: “Μικρό όνομα ο Ρέμος – Μας έφτιαξαν εξωγήινοι”(Video)

Δε χαρίστηκε σε κανέναν ο Νότης Σφακιανάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρωινό mou” ο οποίος δε δίστασε να πει για τον Αντώνη Ρέμο ότι είναι μικρό όνομα, πως ο Δίας πετούσε λέϊζερ, ότι το ανθρώπινο ον δημιουργήθηκε από τους εξωγήινους αλλά και ότι είναι εμετικό το θέαμα ερωτευμένων ομοφυλοφίλων.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης του τραγουδιστή στον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε για τη σχέση με τη γυναίκα του με την οποία είναι μαζί 29 χρόνια αλλά και για το ότι χειροδίκησε στο παρελθόν σε σύντροφό του.

Είναι καλή η σχέση μας. Παίζει μεγάλο ρόλο που είναι ξένη και έχει άλλη νοοτροπία. Και επειδή είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Είναι καλός άνθρωπος.  Για αποφάσεις που σχετίζονται με την καθημερινότητα τις παίρνει η Κίλι ενώ σε μεγαλύτερες υπερισχύει η δική μου άποψη γιατί είμαι ισχυρογνώμων“, είπε.

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας για το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι στο παρελθόν είχε χτυπήσει σύντροφό του.

Λάθος το όλο. Και η Κανέλλη δε θα έπρεπε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο και ο Κασιδιάρης δε θα έπρεπε να το αντιμετωπίσει έτσι. Οι άνθρωποι εν βρασμώ ψυχής κάνουν πράγματα που είναι ακραία. Όταν αρχίσει και βράζει η ψυχή είναι ανεξέλεγκτη. Σε μια παλιά μου σχέση είχα σηκώσει το χέρι και την είχα χτυπήσει. Το είχα μετανιώσει“, ανέφερε.

“Εμετικό το να περπατούν δύο ομοφυλόφιλοι χέρι-χέρι”

Στο θέμα των γάμων μεταξύ ομοφυλόφιλων ο τραγουδιστής ήταν αντίθετος, αναφέροντας μεταξύ των άλλων ένα περιστατικό που έγινε πριν από μια δεκαετία.

Είναι δικαίωμά τους. Δε θα επέμβω στη σεξουαλική ζωή του καθενός από τη στιγμή που δεν προβάλλει δημόσια. Το να περπατάνε δυο άνδρες χέρι-χέρι δε μ’ αρέσει αισθητικά. Είχα πάθει σοκ όταν κάποια στιγμή πριν από δέκα χρόνια βρίσκομαι σε φανάρι και είδα δύο αγόρια και κρατιόντουσαν από το χέρι. Μου φάνηκε πολύ αντιαισθητικό, εμετικό, αφύσικο. Η φύση το έχει ορίσει διαφορετικά. Αν δύο άνθρωποι θέλουν να συμβιώσουν και κάνουν ένα προσύμφωνο σε δικηγόρο είναι δικαίωμά τους. Το να πας στην εκκλησία για να σε ευλογήσει μου φαίνεται λίγο ακραίο. Υπάρχει λόγος;“, είπε.

Κάθετα αρνητικός ήταν στο θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, λέγοντας χαρακτηριστικά “να διαιωνίζεται το πρότυπο του π***η;”.

Κάθετα όχι. Το παιδάκι τι θα λέει; Μαμά-μπαμπά δύο άνδρες. Τι πρότυπα έχει το παιδάκι; Να διαιωνίζεται το πρότυπο του π***η; Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους αλλά μη γίνονται φασίστες και θες να επιβάλεις το αφύσικο ως φυσικό; Προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Θέλουν να εδραιώσουν τη θέση τους. Η κάθε ομάδα ανθρώπων που υπήρξε μειονότητα έχει την τάση να πάρει τα ηνία“, υποστήριξε.

httpv://youtu.be/U0JSWth2UwI

“Μας έχουν φτιάξει εξωγήινοι”

Στην πορεία της κουβέντας, ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο τραγουδιστής σχετικά με την Ακρόπολη και ότι την έφτιαξαν εξωγήινοι. Ο Νότης Σφακιανάκης πήγε τη συζήτηση παραπέρα λέγοντας ότι το ανθρώπινο είδος έχει φτιαχτεί από εξωγήινους.

Δεν έχουν φτιάξει την Ακρόπολη εξωγήινοι. Εμάς έχουν φτιάξει εξωγήινοι. Όλους μας. Αυτό που αποκτήσαμε από τη μια στιγμή στην άλλη, ο άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν σε μια παλαιολιθική εποχή και απότομα σε πολλά μέρη της γης απέκτησε απίστευτη γνώση. Δεν είναι φυσιολογικό. Αν ανατρέξουμε σε ιστορικά γεγονότα θα δεις ότι σε παρόμοιους χρόνους η ανθρωπότητα απέκτησε γνώση που έγινε απότομα. Κατεβαίνουν συνέχεια, μας ελέγχουν. Πειραματόζωα είμαστε, υβρίδια. Κυκλοφορούν στον κόσμο εξωγήινοι. Ενδεχομένως κάνουν επισκέψεις στη γη νοήμονα όντα. Αν σκεφτείς ότι υπάρχουν και άλλοι γαλαξίες, δεν μπορείς να πιστεύεις ότι είσαι μόνος σου“, είπε.

“Τι πρότυπα έχει το παιδάκι; Να διαιωνίζεται το πρότυπο του π***η; Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους αλλά μη γίνονται φασίστες”

Ο τραγουδιστής δε σταμάτησε εκεί, λέγοντας ότι ο Δίας πετούσε κεραυνούς λέιζερ και πως οι θεοί είναι εξωγήινοι. “Υπήρχαν θεοί που ερχόντουσαν από πάνω. Όταν κάνουμε προσευχή γιατί κοιτάμε προς τα πάνω; Ο Δίας πετούσε κεραυνούς λέιζερ, ο Ερμής είχε τη φτερωτή άμαξα. Εξωγήινοι ήταν. Όλοι οι θεοί ήταν εξωγήινοι. Αν εξετάσεις την ιστορία μέσα υπάρχουν στοιχεία σε κάνουν να πιστεύεις ότι αυτό που υπάρχει σήμερα είναι δημιούργημα άλλων“, ισχυρίστηκε.

Είμαστε τα αποβράσματα του γαλαξία. Η ανθρωπότητα. Όσο για τους Έλληνες, σε κάποιους τόπους όπως η Ελλάδα για κάποιους ενεργειακούς λόγους έκαναν περισσότερες επισκέψεις. Αν δεν είσαι αρχαιολάτρης, από που θα ξεκινήσεις. Βεβαίως και είμαι αρχαιολάτρης. Δεν έχω πάει όμως σε τελετή δωδεκαθεϊστών“, συμπλήρωσε.

httpv://youtu.be/FbiGhQyYTHw

“Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα”

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε για την κόντρα με τον Αντώνη Ρέμο αλλά και για τον ίδιο τον τραγουδιστή. Με όχι και τόσο καλά λόγια.

Έχω δικό κόλπο. Από τότε που ξεκίνησα. Δεν είναι δανεικό. Το Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, είναι δισύλλαβο. Όσοι μιλούν δημόσια σε κάμερες θα πρέπει να μιλούν ξεκάθαρα. Δεν συνεργάζομαι με τραγουδιστές είναι φτασμένοι διότι έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα“, εξήγησε.

Καμία κόντρα δεν έχω με τον Ρέμο. Χ***ηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος. Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Οι Pink Floyd ήταν προφήτες. Καλλιτέχνης είναι αυτός που αφουγκράζεται, έχει τεντωμένες τις κεραίες του. Εγώ λέω αυτά που θέλω. Και δεν είναι μ***ες. Αυτά που λέω έχουν προκύψει από ώριμη σκέψη“, συμπλήρωσε.

“Ο Δίας πετούσε κεραυνούς λέιζερ, ο Ερμής είχε τη φτερωτή άμαξα. Εξωγήινοι ήταν. Όλοι οι θεοί ήταν εξωγήινοι”

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής γύρισε στην κάμερα και απευθύνθηκε στον συνάδελφό του.  “Βρε Αντωνάκη μου, σε μένα; Πλάκα κάνεις; Άστο, ασχολήσου με τα δικά σου. Ο καθένας στα κυβικά του. Μην τρελαθούμε ίσα και όμοια, μικροί – μεγάλοι στο ίδιο καφενείο; Μπερδευόμαστε“, είπε με όλο νόημα.

Τα ετερόφωτα με τα αυτόφωτα έχουν άλλες προδιαγραφές άλλους προορισμούς. Δεν είμαι ετερόφωτο, για αυτό και έχω αυτό το θάρρος και όχι θράσος. Δεν έχω μιμηθεί κανέναν“, συνέχισε.

Τέλος, ισχυρίστηκε πως τον φθονούν μια και δεν ανήκει στο λεγόμενο σινάφι. “Δεν είμαι αγαπητός στο σινάφι γιατί δεν ανήκω. Αυτό που κάνω από αρχής γενομένης ήταν μια εργασία η οποία απέδιδε περισσότερα από το να εργάζεσαι σε οικοδομή“, κατέληξε.

“Καμία κόντρα δεν έχω με τον Ρέμο. Χ***ηκα τι θα βγάλει ο Ρέμος. Οι καλλιτέχνες έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Οι Pink Floyd ήταν προφήτες”

cosmos.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *