Οι καμπύλες της Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψαν δριμύτερες

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) γέννησε την κορούλα της στις 15 Ιουνίου και μόλις πρόσφατα, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχασε και τα 26 κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη.

Πριν από λίγο καιρό, όταν αισθάνθηκε σίγουρη για τον εαυτό της, η 33χρονη ριάλιτι σταρ πέταξε τα ρούχα της,πόζαρε ακραία προκλητικά στο Instagram με σέξι μαγιό και δήλωσε με τον τρόπο της “παρούσα” στη σκηνή της σόουμπιζ.

Από τότε έκανε ακόμη μια προκλητική επίσημη εμφάνιση, αποκάλυψε ότι έχασε τα κιλά με τη δίαιτα Άτκινς,αρραβωνιάστηκε και επέστρεψε κανονικότατα στη δουλειά, από όπου και το συγκεκριμένο θέμα.

Η Κιμ, μαζί με τις αδελφές της, Κόρτνεϊ (Kourtney) και Κλοέ (Klhoe) σχεδιάζουν μια σειρά ρούχων με το όνομά τους για το πολυκατάστημα Σιαρς (Sears).

Τώρα είναι η εποχή για να διαφημίσουν τη νέα κολεξιόν και οι τρεις τους κάνουν –φυσικά- τα μοντέλα.

Όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα στο βίντεο και τις φωτογραφίες η Κιμ έχει επιστρέψει στα “κανονικά” της και εντυπωσιάζει με την άνεση και το… ντεκολτέ της.

“Υπήρξε ανέκαθεν το όνειρό μας”, ακούγεται η Κιμ στην αρχή της διαφήμισης για να τη διορθώσει αμέσως η 34χρονη Κόρτνεϊ: “Όχι η φήμη, η μόδα”. Έτσι πες μας ντε…

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *