Τα γνωρίσματα του άντρα-κάφρου σήμερα

Το be or not to be! Ή με άλλα λόγια, να είσαι μόνη σαν το λεμόνι ή με έναν άντρα- κάφρο σήμερα;

Τα γνωρίσματά του, τα ξέρεις καλά, τα έχεις δει, δεν τα σπουδαιολόγησες με την πρώτη αλλά σιγά σιγά θα τα καταλάβεις.

Ο άντρας -κάφρος θα σε θέλει για την μόστρα:

 

Σου έχει τύχει να φορέσεις τα καλά σου για το ραντεβού με εκείνον, κι εκείνος αντί να έχει μάτια για εσένα, να έχει μάτια για όσους θα τον δουν να σε…. περπατάει; Ο ίδιος τύπος θα θελήσει να καθίσετε στην τζαμαρία της πόρτα του κλαμπ/εστιατορίου αλλά αν πετύχει γνωστό θα ξεχάσει να σε συστήσει, μην δώσει και δικαιώματα ο γόης ότι υπάρχει μία και μοναδική στη ζωή του.

 

Ο κάφρος θα σου θάψει και θάψει και θάψει την πρώην από το πρώτο ραντεβού:

 

Αγαπητέ μου κάφρε, όχι, δεν θέλω στο πρώτο ραντεβού να ακούσω τα βάσανα που πέρναγες στο πλευρό της πρώην μέχρι να σε χωρίσει. Όχι, δεν θέλω να χρησιμοποιήσεις όποια βρισιά γνωρίζεις για την γυναίκα που σου έκανε κόλαση τη ζωή σου. Και εμπάσει περιπτώσει και σκύλα να ήταν η προηγούμενη, εγώ γιατί να το μάθω όταν πάμε να κάνουμε μαζί ένα νέο ξεκίνημα.

 

Ο άντρας κάφρος θα σου κάνει και διάλεξη για τα προσόντα του:

 

Σε παλαιότερες εποχές, στο ραντεβού, εκείνος θα σου άνοιγε την πόρτα, θα σου έβαζε κρασί στο ποτήρι, θα σε κοιτούσε στα μάτια και θα ρωτούσε πράγματα για εσένα.

 

Στις εποχές μας, εκείνος θα προσπαθήσει να κερδίσει την προσοχή σου, λέγοντας πόσο ακριβό είναι το ρολόι του, πόσο του αρέσουν τα πούρα, πόσο τέλειο είναι το αυτοκίνητο που αγόρασε πρόσφατα, πόσο πιο ψηλά από το κεφάλι του έχει το μυαλό του. Κι από ουσία φίλη μου, τίποτα, συναίσθημα μηδέν.

 

Ο άντρας κάφρος θα υπερηφανευτεί για τις γυναίκες που έχει κοιμήσει στο κρεβάτι του:

 

Ναι, ναι, συμβαίνει κι αυτό. Γιατί πως αλλιώς να σε πείσει ο μέγας Καζανόβας για την επιτυχία του στο γυναικείο φύλο, αν δεν φροντίζει να σου απαριθμήσει τις παρτενέρ του, έτσι, τάχα τυχαία!

 

Ο άντρας- κάφρος θα ξεχάσει το λογαριασμό:

 

Όχι, ο τσιφούτης θα σε πάει κατευθείαν για σουβλάκια και μπύρα. Ο κάφρος σήμερα, θα κάνει την λεζάντα του με σούπερ γεύμα σε τρέντι εστιατόριο αλλά θα ξεχάσει το πορτοφόλι ή την πιστωτική σπίτι και ξέρεις να κυκλοφορεί ποτέ με μετρητά.

Ο άντρας – κάφρος:

* Παίζει και να σε στήσει στο ραντεβού

* Παίζει και να μην αποδεχτεί ποτέ το αίτημα φιλίας που του έκανες (γιατί το έκανες;)

*Παίζει και να σου αλλάξει τη συνάντηση σας 100 φορές

* Παίζει και να αλλάξει κινητό μετά το ραντεβού

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *