Τι σημαίνει η πανσέληνος στους Ιχθείς στις 9 Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια;

Πανσέληνος στους Ιχθείς σημαίνει παρασκήνιο και απάτες. Θα υπάρξουν εντάσεις σε σχέσεις, συζητήσεις, συμφωνίες πίσω από την πόρτα, κυρίως σε οικονομικά θέματα.

Θα ακούσουμε όμορφα, απατηλά λόγια, μυστικά και ψέματα που θα μας μπερδέψουν. Ας αποφύγουμε τις επενδύσεις, ειδικότερα αν δεν γνωρίζουμε καλά τους ανθρώπους. Θα συνειδητοποιήσουμε κάθε τι ψεύτικο που μας περιτριγυρίζει και θα πάρουμε δύναμη να προχωρήσουμε παρακάτω κάνοντας νέα πράγματα.

Η πανσέληνος επηρεάζει Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά. Είναι πιθανό να συμβούν κάποια γεγονότα στα οποία θα χάσουν την ψυχραιμία τους και θα οδηγηθούν σε λάθη.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά θα είναι ιδιαίτερα δυναμικοί για να πάρουν αυτά που τους αξίζουν.

Αναλυτικά:

KΡΙΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθείς δημιουργεί μια νοσταλγική, μελαγχολική διάθεση. Θα θέλεις να μείνεις μόνη, να κάνεις έναν απολογισμό. Θα είσαι αγχωμένη, πεσμένη ψυχολογικά, υπερβολικά συναισθηματική. Σκέψου θετικά και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Μην γυρνάς στο παρελθόν ή σε παρελθοντικές σχέσεις. Καθώς η κοινωνικότητά σου θα είναι σε χαμηλά επίπεδα, απομονώσου για να κάνεις εσωτερικά ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει επαγγελματικές και αισθηματικές εξελίξεις. Σε φέρνει κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Είναι καιρός να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Να εκτιμήσεις τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Βγες, διασκέδασε με φίλους για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Άσε πίσω σου προβληματικές σχέσεις, σχέσεις που σε καταπιέζουν ή τις έχεις εξιδανικεύσει, οτιδήποτε σε ρίχνει ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθείς θα φέρει προβλήματα που ενδεχομένως δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις. Το δίλημμα ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα γίνεται πιο έντονο. Οικογενειακά θέματα ίσως σε αναγκάζουν να παραμελείς την καριέρα σου. Τα πρέπει μπαίνουν σε προτεραιότητα. Αγχώνεσαι να τα προλάβεις όλα και παραμελείς τις ανάγκες σου, τον εαυτό σου. Μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα αντέχεις. Κάνε την επανάστασή σου, βάλε στην άκρη τις ανάγκες των άλλων, ανέβα ψυχολογικά και απέφυγε τις εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα για να επικρατήσει η ηρεμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθείς ευνοεί τα μελλοντικά σου σχέδια και τα ταξίδια. Σε ξεσηκώνει για σπουδές, πνευματικές υποθέσεις και φιλόδοξα σχέδια. Προσοχή στον τρόπο που προσεγγίζεις τους ανθρώπους. Η στάση τους θα είναι ανάλογη των πράξεών σου. Κινήσου με θετική ψυχολογία για να καλύψεις τις αποστάσεις που σας χωρίζουν ή κάποια ψυχρότητα. Αποφάσισε ένα ταξίδι για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ
Η πανσέληνος στους Ιχθείς μπορεί να σε μπερδέψει με ένα οικονομικό θέμα ή να νιώσεις περίεργα σε μια ερωτική σχέση. Θα είσαι λίγο διστακτική στις επιλογές σου ή μπορεί να προβληματιστείς για μια αγορά ή επένδυση, να χρειαστεί να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά. Πρόσεχε τα έξοδά σου. Προσπάθησε να ανεβάσεις τα εισοδήματά σου, να καλύψεις τα χρέη σου. Μπορεί να νιώσεις πως δεν μπορείς να έχεις απόλυτα δικό σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Απέβαλε τις εντάσεις, μακριά από σκηνές ζηλοτυπίας. Μην αφήσεις την αρνητική ενέργεια των ημερών να σε οδηγήσει σε λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την πανσέληνο στους Ιχθείς μπορεί να απογοητευτείς από κάποιο άτομο στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή ή μπορεί να είσαι εσύ πιο ευαίσθητη σε θέματα που αφορούν αυτούς τους τομείς. Θα έχεις μια ανησυχία πως κάτι δεν πάει καλά. Είναι πιθανόν να θελήσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα. Μην εξωθείς τις καταστάσεις στα άκρα αν δεν είσαι έτοιμη να υποστείς τις συνέπειες. Μακριά από εντάσεις καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ξεκαθαρίσματα και αποφάσεις, ούτε για νέες σχέσεις και συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθείς συνιστά προσοχή σε εργασία, υγεία. Μπορεί να βρίσκεσαι σε θέση ισχύος αυτή τη στιγμή ή να νιώθεις αδύναμη στις δυσκολίες της καθημερινότητας. Ενδεχομένως να αισθάνεσαι πως δεν λαμβάνεις αυτά που σου αξίζουν, δεν παίρνεις την ανταμοιβή που πρέπει για τις υπηρεσίες σου ή από τις σχέσεις σου. Κάνε διορθωτικές κινήσεις ή αποχώρησε. Η κούραση θα είναι έντονη. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι, να κάνεις σωστή διατροφή και να αποφεύγεις τις καταχρήσεις. Άσε τις αλλαγές για αργότερα που θα βλέπεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πανσέληνος στους Ιχθείς μπλέκει φιλία με έρωτα. Η δημιουργικότητά σου αλλά και η ευαισθησία σου θα είναι στα ύψη. Ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω για να μην χάσεις το πρόσωπο που αγαπάς. Αν οι απαιτήσεις είναι υπερβολικές, απομακρύνσου για να νιώσουν την αξία σου. Μην χαλάς την ψυχολογία σου. Νέες ή παλαιότερες σχέσεις μπορεί να σε παιδέψουν αλλά μάλλον αυτό σου κινεί το ενδιαφέρον. Απέφυγε τις εμπλοκές αν βρίσκεσαι σε μια καλή, σταθερή σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η πανσέληνος στους Ιχθείς φέρνει αναστάτωση, διλήμματα, σύγχυση. Προσοχή σε χώρο διαμονής, εργασίας, σχέσεις με συγγενείς. Θα σε απασχολήσουν οικογενειακά, αισθηματικά θέματα αλλά και τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Κάποιες διαφωνίες ίσως αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σου. Μην είσαι εριστική σε συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα για να μην τους χάσεις. Συμβιβάσου για να φέρεις την ηρεμία και να αποφύγεις ακραίες καταστάσεις. Θα συνειδητοποιήσεις ακριβώς τι θέλεις και τι νιώθεις αυτές τις μέρες. Κάνε αργά και σταδιακά αλλαγές σε σπίτι, δουλειά ή ακίνητη περιουσία. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η πανσέληνος στους Ιχθείς σε φέρνει πιο κοντά σε ανθρώπους που σε νιώθουν και σε αγαπούν. Προσοχή στην επικοινωνία σου καθώς άλλα θα λες, άλλα θα κάνεις. Η ψυχολογία σου θα είναι περίεργη και μπορεί να παρεξηγηθείς. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη και να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις. Αποκαλύψεις ή κρυμμένες αλήθειες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σε καταπλήξουν. Προσοχή επίσης σε μετακινήσεις, ταξίδια, συναντήσεις, συμφωνίες. ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η πανσέληνος στους Ιχθείς επιβαρύνει τα οικονομικά σου. Πρόσεχε τα έξοδά σου γιατί μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων με κοντινά πρόσωπα. Μην ξοδεύεις αλόγιστα, μόνο για να περνάς καλά. Έχεις ανάγκη τη διασκέδαση για να αποφορτίζεσαι από την καθημερινότητα αλλά μαζέψου. Απόφυγε κάθε διαπραγμάτευση ή επένδυση αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να φέρεις ηρεμία στις σχέσεις σου. ΙΧΘΕΙΣ Η πανσέληνος στο ζώδιό σου επηρεάζει σχέσεις, συνεργασίες, υγεία. Είσαι υπερευαίσθητη. Είναι καλή περίοδος για συναισθηματικές επαφές αλλά όχι για σοβαρές αποφάσεις. Θα νιώσεις την ανάγκη να δεις πού ακριβώς βρίσκεσαι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου. Τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά και πώς θα το πραγματοποιήσεις. Μη βιάζεσαι. Βάλε προτεραιότητες, δες τα υπέρ και τα κατά. Δώσε τέλος σε ό,τι σε κουράζει και σε κάνει δυστυχισμένη. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα, άλλαξε τις συνθήκες για να ανέβεις ψυχολογικά.

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *