7 Τρόποι για το πώς θα κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο(video)

Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε τρόπους για το πώς θα κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο.

1. Σωστή στάση του σώματος
Αυτός είναι μακράν ο λιγότερο δαπανηρός και ο πιο γρήγορος τρόπος για να κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά, τους ώμους προς τα πίσω το στήθος σας εμπρός και τη σπονδυλική στήλη ίσια. Οι γυναίκες που καμπουριάζουν κατά κανόνα κάνουν το στήθος τους να φαίνεται πολύ μικρότερο από ότι πραγματικά είναι. Αν έχετε τη σωστή στάση που προϋποθέτει ίσια σπονδυλική στήλη τότε το στήθος σας θα φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο.Εκτός αυτού εσείς θα φαίνεστε πιο αδύνατη και πιο ψηλή.
2. Δυναμώστε τους θωρακικούς μυς σας
Η ενδυνάμωση των μυών κάτω από το στήθος σας, θα το κάνει να φαίνεται πιο σταθερό και πιο στρογγυλεμένο. Η γυμναστική με push-ups είναι ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτό. Ξεκινήστε πολύ χαλαρά (πολλές γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν ούτε ένα στην αρχή). Ο σκοπός είναι κάποια στιγμή να καταφέρετε να μπορείτε να κάνετε 15 κάμψεις με τη μία.Υπάρχουν και άλλες ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να σφίξτε αυτή την μυική ομάδα. Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζουμε πώς να κάνετε γυναικεία push-ups για σύσφιξη του στήθους σας.
 httpv://youtu.be/nyd6ivn9ZpU
3. Δώστε έμφαση στη μέση σας
Η αδύνατη μέση και η σύσφιξη των μυών στην περιοχή αυτή θα κάνουν το στήθη σας να φαίνεται μεγαλύτερο επειδή το μάτι πάντα το συγκρίνει με βάση το μέγεθος του υπόλοιπου σώματος. (όλα είναι θέμα σύγκρισης). Δοκιμάστε να κάνετε γιόγκα ή πιλάτες τα οποία είναι είδη γυμναστικής που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες, ενώ συγχρόνως θα ενισχύσουν τους μύες του κορμού σας.
4. Να φοράτε το σωστό μέγεθος σουτιέν
Δυστυχώς, οι περισσότερες γυναίκες φορούν λάθος νούμερο σουτιέν επειδή ποτέ δεν κατάλαβαν ποιο είναι το σωστό νούμερο για αυτές. Το σωστό σουτιέν θα πρέπει να κάθεται άνετα κάτω από το στήθος σας, θα το αγκαλιάζει και θα το ανασηκώνει, δεν θα το σφίγγει πολύ ούτε όμως θα είναι χαλαρό, ενώ δεν θα σας εμποδίζει να στέκεστε σε εντελώς όρθια θέση.
6. Να φοράτε σουτιέν που μεγαλώσουν το στήθος σας
Υπάρχουν πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες, έτσι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε ποια επιογή είναι καλύτερη για σας είναι να κάνετε δοκιμές. Οι ακόλουθοι τύποι σουτιέν είναι οι καλύτεροι για τις γυναίκες που θέλουν μεγαλύτερα στήθη:
  • Τα Push-up σουτιέν: έχουν σχεδιαστεί για να ωθήσουν το στήθος σας επάνω (όπως υποδηλώνει και το όνομα), ενώ παράλληλα φέρνουν ποιο κοντά το ένα στήθος με το άλλο για να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση “ανύψωσης”.
  • Τα ενισχυμένα σουτιέν (Padded bras): όπως και τα push-up σουτιέν, περιέχουν αφρό ενίσχυσης. Έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου στήθους και είναι κατάλληλα για γυναίκες που έχουν μικρό στήθος.Τα σουτιέν αυτά δεν ανυψώνουν και τόσο πολύ το στήθος αλλά ούτε και το συμπιέζουν.
  • Gel, air or water padded bras: Τα gel, air ή water bras είναι σουτιέν όπως και τα padded bras με τη διαφορά ότι είναι “παραγεμισμένα  με κάποιο τζελ, νερό ή αέρα και είναι σχεδιασμένα για να κινούνται πιο φυσικά και να δίνουν μια πιο αισθητή βελτίωση. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτά είναι ότι συχνά κοστίζουν περισσότερα χρήματα.
7. Φορέστε ρούχα με διακοσμημένο ντεκολτέ
Δαντέλα, βολάν, κοσμήματα, “τσαλακωμένο ύφασμα”, κ.τ.λ. είναι μερικά παραδείγματα ρούχων με διακοσμημένο ντεκολτέ που ενισχύουν την εμφάνιση του στήθους σας. Αυτά τα τρισδιάστατα διακοσμητικά στοιχεία παρέχουν μια οπτική ώθηση και βοηθούν τα στήθη να φαίνονται μεγαλύτερα. Προσοχή όμως να μην το παρακάνετε διότι μετά θα πετύχετε αντίθετα αποτελέσματα.Αποφύγετε τα βαθιά ντεκολτέ σχήματος V ή σχήματος U διότι αυτά αποκαλύπτουν την αλήθεια. Τα πολύ στενά ρούχα επίσης δεν είναι κατάλληλα για γυναίκες με μικρός στήθος.

Πηγή:dynamikhgynaika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *