8 Αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

afisa5-600x451

diaforetiko.gr : afisa1 225x300 8 Αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

1 ΓΙΝΕ ΗΡΩΑΣ: η αφίσα δείχνει το χέρι του spiderman που δίνει αίμα για αιμοδοσία. Από τον καρπό του δεν βγαίνει ιστός αράχνης, αλλά μια φλέβα αίμα που καταλήγει σε μια σακούλα.

diaforetiko.gr : afisa2 232x300 8 Αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

2 ΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ: Η αφίσσα δείχνει κάποιες σκάλες, πιθανόν από σταθμό του ΜΕΤΡΟ. Στις σκάλες αποτυπώνεται ευκρινώς, το Έβερεστ. Και γράφει. «Για κάποιους το ανέβουν τις σκάλες μοιάζει με το να σκαρφαλώνουν στο Έβερεστ. Βοηθήστε να δημιουργηθούν περισσότερες υποδομές για τα άτομα με αναπηρία»

diaforetiko.gr : afisa3 212x300 8 Αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

3 ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μια αφίσα για τα τροχαία ατυχήματα και για το πόσο απαραίτητο είναι να φοράμε ζώνη, δείχνει τον σκελετό ενός ανθρώπου σε ακτινογραφία. Εκεί που η σπονδυλική στήλη ενώνεται με τη λεκάνη και τα κάτω άκρα, υπάρχει μια ζώνη ασφαλείας και γράφει: «Το να φοράτε ζώνη ασφαλείας σας παίρνει πολύ λιγότερο χρόνο όσο από το αναρρώσετε από κάποιο κάταγμα».

diaforetiko.gr : afisa5 300x2251 8 Αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

4 ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ: Η αφίσα αυτή θέλει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με τη δωρεά οργάνων. Δείχνει μια γυναίκα που μόλις έλαβε κάποιο όργανο και σώθηκε η ζωή της, να είναι όρθια στο διάδρομο του νοσοκομείου και να αγκαλιάζει τρυφερά το φάντασμα του δότη της.

diaforetiko.gr : afisa6 300x248 8 Αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

5 ΤΡΑΥΛΙΣΜΟΣ: πρόκειται για 3 αφίσες μαζί. Οι οποίες γράφουν: «Να Να Να Είστε Είστε Είστε υπομονετικοί, με τα άτομα που τραυλίζουν»

diaforetiko.gr : afisa7 233x300 8 Αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

6 ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ και ΚΑΡΔΙΑ: Η καρδιά μας καταστρέφεται με το να τρώμε φαγητό από φαστ φουντ. Η αφίσα δείχνει ένα χάρτινο σακουλάκι από εκείνα που στα φαστ φουντ βάζουν τις τηγανητές πατάτες, μόνο που αντί για πατάτες το σακουλάκι περιέχει σφαίρες.diaforetiko.gr : afisa8 300x148 8 Αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

7 ΑΥΤΙΣΜΟΣ: η αφίσα δείχνει ένα τεράστιο, ένα μακρύ τραπέζι. Στη μια μεριά κάθεται ένα παιδάκι και δίπλα του η μητέρα και ο πατέρας του και τρώνε. Στην άλλη μακρινή μεριά κάθεται απομακρυσμένο ένα παιδάκι μόνο του. Η αφίσα γράφει: « Όσο περισσότερο ένα παιδί με αυτισμό δεν έχει κάποια υποστήριξη και βοήθεια, τόσο δυσκολότερο είναι να το αγγίξουμε»

diaforetiko.gr : afisa4 212x300 8 Αφίσες που σοκάρουν και ευαισθητοποιούν

8 ΒΙΑ: Ένα παιδάκι σε μια σκοτεινή φωτογραφία κοιτάζει την κάμερα. Το σχόλιο από κάτω γράφει: «Έχει τα μάτια της μητέρας του» και το αριστερό του ματάκι είναι κατάμαυρο από το ξύλο.

 

diaforetiko.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *