Googlαροντας τις σχέσεις: τι ψάχνουμε τελικά στο ίντερνετ;

Αναλύοντας και παρακολουθώντας τις βασικές απορίες των ανδρών και των γυναικών για τις σχέσεις τους (όπως τις παρουσίασε το αμερικανικό site how about we) , ειλικρινά θα εκπλαγείτε. Από κοινωνιολογικής άποψης πάντως, τα φύλα έχουν εκ διαμέτρου αντίθετες απορίες.
Η ανδρική περίπτωση
Πρώτη και κύρια βασική απορία για τους άνδρες είναι αν η σύντροφός τους είναι έγκυος. Το πατρικό φίλτρο μάλλον δεν ισχύει ακόμα για μερικούς και ορισμένες απρόσεκτες κινήσεις στη σεξουαλική τους ζωή, κάνουν τα κλικ στην πιο διάσημη μηχανή αναζήτησης να χτυπάνε κόκκινο.

Για τους πιο …ρομαντικούς, μία είναι η ερώτηση: Είμαι ελκυστικός για την κοπέλα μου; Ερώτηση ανόητη (ας μου επιτραπεί) καθώς η απάντηση είναι δεδομένη. Για να είσαστε μαζί κάποια έλξη θα τη νιώθει. Μήπως να ξαναπροσπαθήσετε προσθέτοντας την λέξη «ακόμα»; Εκεί ίσως βρείτε νέες απαντήσεις.

Η γυναικεία ανεξερεύνητη φύση, μάλλον κάνει τους άντρες να διερωτώνται «Μήπως η κοπέλα μου πάσχει από διπολική διαταραχή;» Μην ανησυχείτε, το πρόβλημα δεν είναι ιατρικό (ορμονικό ανάλογα τις ημέρες, ίσως). Απλά αποδεχτείτε τη διαφορετικότητα στον τρόπο συμπεριφοράς.

Την πεντάδα των ανδρικών αποριών κλείνει η ερώτηση «Μήπως η κοπέλα μου θέλει να με ελέγχει;» Απάντηση: Συγκεντρωθείτε, σκεφτείτε καλύτερα και ξαναπροσπαθήστε (αν τολμάτε).

Φυσικά ακολουθούν και ερωτήσεις του τύπου «Αρέσουν στις γυναίκες οι τρίχες στο πρόσωπο; Οι μύες; Οι κοιλιακοί; Οι αδύνατοι άντρες;» Συμβουλή από την υποφαινόμενη: καλύτερα να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο (αφού έχετε αφήσει μούσι, εννοείται για να καλύψετε και την πρώτη ερώτηση), ώστε να αποκτήσετε μύες, κοιλιακούς και ό,τι άλλο ποθείτε, παρά να χαραμίζετε το χρόνο σας μπροστά σε έναν υπολογιστή γεμάτοι απορία, γιατί η απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις είναι σαφής: ναι.

Και η γυναικεία περίπτωση
Στην αντίπερα όχθη, οι γυναικείες απορίες ξεκινούν με την εξής ερώτηση «Έχουν οι άντρες ένα πλευρό λιγότερο;» Ναι, για να σκύβουν καλύτερα από τη δεξιά πλευρά. Μα είναι δυνατόν;

Αρέσουν στους άντρες οι παρθένες, απορούν και διερωτώνται οι λίγες εναπομείναντες προφανώς. Ωστόσο, διάφορες φωνές υποστηρίζουν ότι εδώ οι απόψεις διίστανται. Άλλοι άνδρες απλά δε μπορούν να διαχειριστούν το όλο θέμα και άλλοι πάλι ψάχνουν εναγωνίως, εσάς που googlαρατε την ερώτηση.

Στη λίστα των γυναικείων αποριών φτάνει και η ώρα της ιατρικής. Ο γιατρός σπίτι σας ή καλύτερα στην οθόνη του υπολογιστή σας και η απορία ακόμα πλανάται «Παθαίνουν οι άνδρες λοιμώξεις στα γεννητικά τους όργανα;» Επειδή έχω καιρό να ακούσω κάτι για γυναικεία αποκλειστικότητα στη λοίμωξη, θα πάρω τη βοήθεια του 50-50 και θα μαντέψω (ρισκάροντας) ναι, παθαίνουν. Εσείς τι λέτε;

Ο λαός λέει ότι όλοι θέλουμε αυτό που δεν έχουμε. Και όχι άδικα. Ο κοντός θα επιθυμούσε λίγους ακόμα πόντους, η σγουρομάλλα ίσια μαλλιά και η κυρία με το εμφανές κόκκαλο στη μύτη, μία τύπου «γαλλική». Εύλογη λοιπόν η απορία «Αρέσουν στους άντρες οι ψηλές γυναίκες;» Όπου …ψηλός και η μοίρα του δηλαδή.

Η γυναικεία αναζήτηση ολοκληρώνεται με μία κορυφαία ερώτηση όμως «Είναι λάθος να έχεις σχέση με τον ξάδερφό σου;» Να τολμήσω να ρωτήσω αν είναι πρώτος ή δεύτερος ή απλά να κάνω ότι δεν το είδα; Γυναικεία απορία νούμερο 6.

 

clickatlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *