Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Palettino » Επίδομα παιδιού: Ξεκινάει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ – Ποιες ακόμα πληρωμές πρόκειται να γίνουν;
    

Επίδομα παιδιού: Ξεκινάει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ – Ποιες ακόμα πληρωμές πρόκειται να γίνουν;

Φεβρουάριος 27, 2019 2:36 μμ Category: Palettino, Επικαιρότητα A+ / A-

 

Από σήμερα το απόγευμα μέχρι αύριο το πρωί θα δουν οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του 2018 τα χρήματα τους στους λογαριασμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες το αρχείο των δικαιούχων στάλθηκε προς πληρωμή στις τράπεζες.

Ο ΟΠΕΚΑ προχωράει από σήμερα το απόγευμα μέχρι την Παρασκευή το πρωί σε δύο πληρωμές για το επίδομα παιδιού και για τα προνοιακά διατροφικά επιδόματα.

Ειδικότερα θα πληρωθούν από σήμερα το απόγευμα 28.600 δικαιούχοι του 2018 καθώς επίσης και 7.300 δικαιουχοι προηγούμενων ετών. Συνολικά θα πληρωθούν 35.900 δικαιούχοι ύψους 21,5 εκ. ευρώ.

Παράλληλα από αύριο το απόγευμα μέχρι το πρωί της Παρασκευής αναπηρικα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα σε 1.900 άτομα με αναπηρία ύψους 930.000 ευρώ. Πρόκειται για τις νέες αιτήσεις του 2019 και του πιλοτικού προγράμματος από Αττική, Θεσσαλονίκη και Αχαΐα.

dikaiologitika.gr

Επίδομα παιδιού: Ξεκινάει η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ – Ποιες ακόμα πληρωμές πρόκειται να γίνουν; Reviewed by on .     Από σήμερα το απόγευμα μέχρι αύριο το πρωί θα δουν οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του 2018 τα χρήματα τους στους λογαριασμούς. Σύμφωνα με πληροφο     Από σήμερα το απόγευμα μέχρι αύριο το πρωί θα δουν οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού του 2018 τα χρήματα τους στους λογαριασμούς. Σύμφωνα με πληροφο Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top