Γιώργος Παπαδάκης: “Ίσως ήταν λάθος μου το Sold Out”

Σκληρή αυτοκριτική έκανε μέσα από το Πρωινό ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης, προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του από την εκπομπή.

Το δημοσίευμα της κυριακάτικης Real που ανέφερε ότι το Sold Out θα ρίξει αυλαία το Σάββατο του Λαζάρου ήρθε εν μέρει να επιβεβαιώσει το πρωί της Δευτέρας (8/4) ο Γιώργος Παπαδάκης μέσω του Πρωινού ΑΝΤ1.

Ο έμπειρος παρουσιαστής δεν αποκάλυψε αν θα κοπεί ή όχι η εκπομπή, αλλά αναφέρθηκε στο πόσο άσχημα ένιωσε βλέποντας τον εαυτό του στο τρέιλερ της εκπομπής. “Έβλεπα τώρα το τρέιλερ με το Sold Out και λέω ‘Τι ωραία θα ήταν να παρουσιάζει ένας πιο νέος άνθρωπος αυτήν την εκπομπή’. Ίσως έπρεπε να γίνει έτσι και μερικές φορές πρέπει να ομολογείς και τα λάθη σου.

Ίσως ήταν λάθος μου μετά από 4 ώρες καθημερινής πρωινές εκπομπής και σκληρό ροκ ενημέρωσης να κάνω ψυχαγωγία. Ίσως να μην το ξέρεις αυτό το πράγμα, αλλά αμαρτία που είναι εξομολογημένη, ουκ έστιν αμαρτία”, είπε σχετικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

“Έβλεπα τώρα το τρέιλερ με το Sold Out και λέω ‘Τι ωραία θα ήταν να παρουσιάζει ένας πιο νέος άνθρωπος αυτήν την εκπομπή'”

“Δεν είναι μόνο η τηλεθέαση, αν είναι καλή ή όχι. Είναι αν μπορείς να το κάνεις. Και αποδείχτηκε πως, αν και ο προγραμματισμός και οι συντελεστές ήταν πάρα πολλοί σωστοί, μπορεί να μην κόλλαγα εγώ.

Δεν θα σταματήσει, αλλά μπορεί να γίνει με άλλους ανθρώπους. Και το λάθος, όμως, είναι να αποδεχτείς την πρόταση. Και είναι δικό μου και κανενός άλλου. Δεν ρίχνω σε κανέναν μα κανέναν άλλον την ευθύνη. Ούτε στον καταπληκτικό σκηνοθέτη, Θάνο Γκομόζια, ούτε την αρχισυντάκτρια, τη Μαίρη. Το λάθος είναι δικό μου”, συμπλήρωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

“Και το λάθος, όμως, είναι να αποδεχτείς την πρόταση. Και είναι δικό μου και κανενός άλλου. Δεν ρίχνω σε κανέναν μα κανέναν άλλον την ευθύνη”

Εντός των επόμενων ημερών, αναμένονται και πιο οριστικές ανακοινώσεις σχετικά με το Sold Out, που σε καμία περίπτωση δεν δικαίωσε μέχρι τώρα ούτε τον ΑΝΤ1 ούτε τον Γιώργο Παπαδάκη.

cosmo.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *