Αυτά τα τρία ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά του Αυγούστου

Ο Αύγουστος είναι εδώ και ήδη έχουμε αρχίσει να νιώθουμε την επιρροή του. Άλλοι πιο δυσάρεστα και άλλοι σε ήπιο βαθμό. Υπάρχουν, ωστόσο, και μερικοί που έχουν πολύ όμορφα πράγματα να περιμένουν. Παρακάτω τα τρία πιο τυχερά ζώδια του τελευταίου καλοκαιρινού μήνα.

Διαβάστε εδώ αναλυτικές προβλέψεις του Αυγούστου.

Κριός

Την ευκαιρία να κάνετε βήματα προς ένα ασφαλέστερο οικονομικό μέλλον σας δίνει αυτός ο μήνας. Για να δείτε την πραγματική ανάπτυξη, ωστόσο, θα χρειαστεί να εντοπίσετε τυχόν σκέψεις που σας κρατούν πίσω και σας κάνουν να πιστεύετε ότι δεν έχετε ό,τι χρειάζεται για να κινηθείτε ανεξάρτητα στον οικονομικό τομέα. Τα κέρδη σας θα αυξηθούν αν εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές και τα ταλέντα σας και με τη σύνοδο Άρη Ουρανού που σας επηρεάζει ακόμα, μπορείτε εύκολα να το κάνετε.

ekptvseis palettino

Δίδυμοι

Στις 20 Αυγούστου ο Άρης μεταβαίνει στο ζώδιό σας, έτσι θα νιώσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας να αυξάνονται. Το ίδιο αυξημένη θα είναι η ενέργειά σας και τον υπόλοιπο μήνα. Αυξημένα θα είναι επίσης και τα επίπεδα πάθους, θέλησης και αποφασιστικότητας. Έτσι, θα ακολουθήσετε ευκολότερα κάτι που επιθυμείτε.

Επιπλέον, με τον Ερμή να κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 22 του μήνα, θα νιώσετε την ανάγκη να ανακαλύψετε μυστικά. Μη διστάσετε να κάνετε δύσκολες ερωτήσεις σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μόνο έτσι θα αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες που ζητάτε, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη ορισμένα συγκεχυμένα ζητήματα στο μυαλό σας.

Σκορπιός

Έτοιμες να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας είστε αυτόν τον μήνα. Αν είστε μόνες αφήστε τους ανθρώπους να σας εκπλήξουν. Έχετε ανοιχτό μυαλό και μην σνομπάρετε τα απρογραμμάτιστα ραντεβού ή την πιθανότητα τυχαίων συναντήσεων. Αν βρίσκεστε σε σχέση και νιώθετε να χάνεστε σε ένα τέλμα, μιλήστε με το ταίρι σας και εκφράστε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας. Όσον αφορά στα επαγγελματικά, να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, διότι κάτι διαφορετικό είναι πολύ κοντά.

pronews.gr

ekptvseis palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *