Τα αστρολογικά συνοικέσια του Νοεμβρίου

152214

Μπαίνουμε σιγά σιγά στον χειμώνα. Ο μήνας Νοέμβριος και η ερωτική – σεξουαλική ορμητικότητα του Σκορπιού θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, με σκοπό να σταθεροποιήσουν την αισθηματική τους ζωή.

Αυτό θα γίνει επιτακτική ανάγκη γύρω στις 11/11, στην νέα Σελήνη, που θα ανατρέψει πολλές σταθερές αξίες και γεγονότα ετών.

Κριός
Πολλά νέα μάτια θα στραφούν επάνω σας. Ευχάριστες ειδήσεις σε αυτούς που έχουν χωρίσει, έστω και μόνιμα. Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Ζυγό και μετά τις 10/11, θα ανοίξουν πόρτες για σοβαρούς διάλογους και αποφάσεις. Όσοι έχουν τραβήξει έναν δρόμο πια μοναχικό, μέχρι τις 22/11, θα συναντήσουν άτομα που θα τους εκπλήξουν ευχάριστα…. και ίσως μέσα από εκεί, να προκύψουν συναισθήματα μόνιμα. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια της φωτιάς.


Ταύρος
Η αναποφασιστικότητα που έχετε εκ ζωδίου, θα πρέπει να παραμεριστεί άμεσα. Τα αστρολογικά του νέου μήνα δίνουν πολλές υποσχέσεις, σε όσους Ταύρους, επιθυμούν να βγουν από τον κύκλο της μοναξιάς τους. Πολλές οι δημόσιες σχέσεις και τα κοινωνικά γεγονότα που μπορείτε να ενταχθείτε και να συναναστραφείτε με νέο κόσμο. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια του νερού.

Δίδυμοι
Είναι βαρύ το κλίμα των ημερών για όλα τα αέρινα ζώδια. Οι όψεις του Άρη μέσα στον Ζυγό, θα αρχίσουν όμως, από τις 10-11 και μετά, να σας ενδυναμώνουν σε ψυχικό επίπεδο. Η καλή διάθεση θα δώσει την θέση της σε περαιτέρω ανάγκη για ψυχαγωγία. Οι εναλλακτικές που θα αναζητήσετε, θα σας πλαισιώσουν με καινούργια πρόσωπα, που θα διεκδικήσουν το αληθινό συναίσθημα σας. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια του νερού.

Καρκίνος
Είσαστε αυτήν την περίοδο απορριπτικοί με του πάντες. Μην παραμελείτε όμως την προσωπική σας ζωή, που για εσάς συγκεκριμένα, εκ ζωδίου το έχετε ανάγκη να βρίσκεστε μέσα σε ένα ποιοτικό συναισθηματικό δεσμό. Αυτοί που έχουν τάση να επιστρέψουν στο παρελθόν, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν…. καθώς η νέα σελήνη θα σας δημιουργεί μόνο περιττές φαντασιοπληξίες. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια του αέρα.

Λέων
Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα σας φανούν χρήσιμες μέσα σε αυτόν τον μήνα, που θα σφύζει από νέο κόσμο – μετακινήσεις, προσκλήσεις…και κάπου στις 14/11 έναν μοιραίο έρωτα…για όσους επιθυμούν, να ξεφύγουν από τα ίδια και τα ίδια, και να σοβαρευτούν. Η τύχη στην αγάπη θα είναι με το μέρος σας και αυτό θα σας ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές σας. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια της γης.

Παρθένος
Ένταση και πάθος έχετε και αυτό εκφράζεται μέσα από την υπερκινητικότητα σας, στον ερωτικό τομέα. Ο Δίας έχει ήδη ξεκινήσει να σας αποδίδει ευκαιρίες για να βρείτε, επιτέλους κάτι που να συμπληρώνει τις προδιαγραφές σας. Από τις 08 Νοεμβρίου, που η Αφροδίτη θα γίνει πιο φιλική, προς τον ζωδιακό σας οίκο, θα υπάρξουν παρέες και επαφές που θα σας δώσουν αυτό που χρειάζεστε. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια του αέρα.

Ζυγός
Οι ερωτικές –σεξουαλικές υποθέσεις θα ξεκαθαριστούν…άμεσα και τις προσεχείς ημέρες. Πολύς κόσμος έχει μαζευτεί στην ζωή σας…και αυτό πιθανόν να σας βαραίνει και να σας καθυστερεί, από τις συνειδητές – κανονικές σας επιλογές. Επιστρατεύεστε την λογική σας και μην καταναλώνεστε άδικα σε περιττές περιπέτειες και φλερτ, που δεν έχουν μέλλον. Τα καλύτερα έρχονται από τις 12-11 και ύστερα… και μέχρι να λήξει η εποχή του Σκορπιού. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια της φωτιάς.

Σκορπιός
Αδύνατον να μείνετε μόνοι και αυτό τον μήνα. Η ερωτική επιτυχία θα συνδυαστεί με την κοινωνική σας ζωή που θα ανθίσει από τις 05/11 και ύστερα. Ιδίως οι γενιά του -60 και -70, θα καταφέρει να έρθει πιο κοντά σε ανθρώπους που πληρούν τις δύσκολες προδιαγραφές τους. Οι χωρισμένοι, ακόμα και ετών, θα μπορέσουν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας… και επανένωσης. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδιατου νερού.

Τοξότης
Μια μετακίνηση ή ένα ταξίδι, θα σας φέρουν μπροστά σε πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας, για να την αλλάξει οριστικά. Οι μέρες με μια σελήνη, να κάνει υπέροχες όψεις με την Αφροδίτη, θα σας φέρουν κοντά σε έναν ολοκληρωτικό έρωτα. Ακόμα και αυτοί που βιώνουν απομάκρυνση, θα γευτούν καλές ειδήσεις από τον συντροφικό τους ταίρι, για σύγκλιση απόψεων. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια του αέρα.

Αιγόκερως
Αν περιορίσετε το ένστικτο σας και χαλαρώσετε… σίγουρα θα γίνετε πιο αρεστοί από τον περίγυρο σας. Ο Δίας έχει πολλά καλά να σας προσφέρει, από την δυναμική του θέση πάνω στη Παρθένο. Από τις 10 Νοέμβρίου και ύστερα, να είστε προετοιμασμένοι για τυχαίες συναντήσεις με άτομα του ξεχασμένου σας παρελθόντος, που θα θελήσουν μια ακόμα ευκαιρία! Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια της γης.

Υδροχόος
Η σχολαστική σας ανάλυση με οτιδήποτε αποκλίνει των προτιμήσεων σας, πιθανόν να σας έχει αφήσει σε κατάσταση solo. Μια άκρως ερωτική περιπέτεια, θα ζήσετε μέσα στον μήνα του Νοεμβρίου, που πιθανόν, να είστε προσεχτικοί, να συνεχιστεί και στο επόμενο έτος. Τα άστρα είναι πάνω σας συμμαχικά… και σας ωθούν για αλλαγές που θα επιτρέψουν ερωτικές δεσμεύσεις. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια του νερού.

Ιχθύες
Μην ταυτίζεστε με αυτά που επιθυμούν πάντα οι τρίτοι. Διεκδικήστε τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο. Από την νέα Σελήνη και ύστερα, θα δείτε να συνωστίζεται στην ζωή σας κόσμος που μέχρι τώρα, δεν είχατε παρατηρήσει ότι εξέφρασε ενδιαφέρον για το πρόσωπο σας. Αυτοί που θα ταξιδέψουν… ίσως να είναι και οι πιο τυχεροί. Ιδιαίτερη τύχη με ζώδια του αέρα.

Πηγή:astro-live.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *