Τα top 10 σχέδια στα νύχια για το Καλοκαίρι 2014

Ποια σχέδια στα νύχια μπορείς να πετύχεις μόνη σου και τα πολύτιμα tips για εντυπωσιακό μανικιούρ το καλοκαίρι 2014

Υπάρχουν γυναίκες που επιλέγουν ένα εντυπωσιακό βερνίκι και με αυτό ξεχωρίζουν. Άλλες όμως, όχι! 

Για εσένα που ανήκεις στην στην 2η κατηγορία, τα νύχια με σχέδια είναι η ιδανική επιλογή για να διακοσμήσεις τα άκρα σου και να περάσεις με αυτό τον τρόπο το δικό σου μήνυμα. Η Μiss Bloom επέλεξε για σένα τα top σχέδια στα νύχια για το καλοκαίρι 2014:

Αφηρημένη τέχνη: Νομίζεις ότι χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να πετύχεις το ιδανικό σχέδιο; Όχι! Λίγες ακανόνιστες πινελιές και voila.
The girlie one: Σχέδια, παστέλ αποχρώσεις και ευφάνταστοι συνδυασμοί είναι τα κλειδιά για ένα μανικιούρ που δε θα ξεχάσει κανείς.
Inspo: Άντλησε έμπνευση από οτιδήποτε σου αρέσει και αποτύπωσέ το στα άκρα σου, με λευκό φόντο και πολύ χρώμα.
Ο κλασσικός ασπρόμαυρος συνδυασμός είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής. Tip: Χρησιμοποίησε την μύτη από μια καρφίτσα για να κάνεις όμορφα πουά σχέδια στα νύχια σου.
Ethnic τάση: Το στοιχείο του folklore αποτυπώνεται στα άκρα πάνω σε άσπρο καμβά και με τα γεωμετρικά σχέδια στα χρώματα του πορτοκαλί-μπλε-καφέ-κίτρινου να κυριαρχούν.
Τα cupcakes τώρα έρχονται και στα νύχια σου με λαχταριστά σχέδια που σχεδόν θα θες να φας!
Μην ξεχνάς ότι για εσένα που δεν ασχολείσαι με τα νύχια σου, υπάρχει ο εύκολος τρόπος των αυτοκόλλητων, που δεν σε αναγκάζει να περιμένεις το βερνίκι να στεγνώσει, ενώ παράλληλα δεν χαλάει με τις απότομες κινήσεις.
Εφάρμοσε την χρυσόσκονη (αν δεν είναι έτοιμη σε βερνίκι) με ειδικό πινελάκι, αφότου έχεις στρώσει από κάτω ένα χαρτί για να μην την διασκορπίσεις παντού.
Tutti Frutti: Δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια, θέλει απλά λίγη φαντασία και αρκετή σταθερότητα στο χέρι.
Ρίγες παντού! Κάθετες, οριζόντιες και ζιγκ ζαγκ κοσμούν κάθε νύχι ξεχωριστά και όλα μαζί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Πηγή: missbloom.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *