Εμπριμέ σε επίσημη έξοδο. Ο σωστός τρόπος να το υιοθετήσεις.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής των σταρ Βρεττός Βρεττάκος, μας δίνει πολύτιμα τιπς για να κάνουμε μια total print εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

-Βέβαια και θα πρότεινα ένα total print σε μια βραδινή έξοδο, με προϋποθέσεις πάντα.

 

-Γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος που επιλέγω πολλά χρώματα, είμαι της μονοχρωμίας. Όμως σε ένα τέτοιο σύνολο θα μπορούσαμε να παίξουμε με δυο αποχρώσεις που δίνουν έντονη αντίθεση, δηλαδή: κόκκινο-χρυσό ή άσπρο-μαύρο. Εγώ είμαι της πιο αυστηρής και πιο glam-rock επιρροής και αισθητικής και με ενδιαφέρει να βγαίνει η εικόνα της γυναίκας ιδιαίτερα δυναμική.

 

-Το print δεν θέλει φορτωμένα στοιχεία στο σύνολο του. Θέλει ιδανικά ένα απλό luxury ζευγάρι ψηλοτάκουνα, και ένα διακριτικό clutch τσαντάκι. Δεν θέλει κοσμήματα! Το πολύ ένα δαχτυλίδι, αλλά γενικότερα ό,τι έχει σχέση με λαιμό ή χέρια καλύτερα να μην συμπεριληφθεί σε αυτό το σύνολο.

bret2

-Επίσης δεν θέλει περίτεχνα μαλλιά, η καλύτερη επιλογή είναι silk ίσια μαλλιά ή μια αυστηρή αλογοουρά.  Μια πολύ αφαιρετική εικόνα είναι η ιδανική για να υιοθετήσεις το total print look. Γι’αυτό βέβαια και το επιλέγουν λίγο πιο ανατρεπτικές και εκκεντρικές γυναίκες. Μια μέση γυναίκα σε μια επίσημη έξοδο θέλει να «στολιστεί», κάτι που είναι απαγορευμένο σε μια τέτοια εμφάνιση.

faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *