Τα Χριστούγεννα του Αντώνη Ρέμου με τον Μάρκο Σεφερλή, χωρίς την Υβόννη – Δείτε φωτογραφίες

Την ημέρα των Χριστουγέννων ο Αντώνης Ρέμος  πήγε να απολαύσει τον Μάρκο Σεφερλή, στο one man show του στο «REX», συνοδευόμενος όχι από την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά από τον καλό του φίλο, Κώστα Πηλαδάκη.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το govastileto.gr,  ο τραγουδιστής το διασκέδασε με την ψυχή του, ενώ κάποια στιγμή ο Μάρκος Σεφερλής κατέβηκε από την πίστα και άρχισε να τον πειράζει, κάνοντάς του αστεία.

Εκεί, ήταν και η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία από τα πρώτα τραπέζια, θαύμαζε τον άντρα της, και τον έβγαζε φωτογραφίες, χαμογελώντας υπερήφανη.

Να σημειώσουμε πως το «Πάνθεον» με την μουσικοθεατρική παράσταση της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου, «Ένα ή Κανένα»,  δεν άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό τις ημέρες των Χριστουγέννων, αν και στα αρχικά τους σχέδια ήταν να λειτουργήσει κανονικά. Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος δεν θα τραγουδήσουν για τους θαυμαστές τους ούτε την παραμονή, αλλά ούτε και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Από τη μία τα γυρίσματα του τραγουδιστή για το «The Voice», από την άλλη το ότι η Άννα Βίσσηήθελε να χαρεί αυτές τις ημέρες με την κόρη της και τον εγγονό της που ήρθαν από την Αμερική, τους έκανε να ανανεώσουν το ραντεβού τους με τους θαυμαστές του το 2014.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδο του Αντώνη Ρέμου στον Μάρκο Σεφερλή

markos1

markosantonis

remos

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εορταστικό 15νθήμερο προσφορών Palettino, έως -30%,στο : http://eshop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *