10 εικόνες ενός γαμήλιου πάρτι χωρίς γαμπρό

«Οι άνθρωποι νιώθουμε ιδιαίτερα άβολα με ανθρώπους που δεν συμβαδίζουν με τις προσδοκίες που έχουμε για το φυσιολογικό. Πιστεύω ότι η φωτογραφία μας δίνει την δυνατότητα να πούμε με συμπόνια μια ιστορία και μας χαρίζει μια οπτική γωνία σε έναν κόσμο που δεν έχουμε συνηθίσει».

Αυτά είναι τα λόγια της φωτογράφου Λίντσει Μόρις, που ανέλαβε να καλύψει φωτογραφικά ένα πολύ διαφορετικό γαμήλιο πάρτι. Νύφη ήταν η Ριτσίνα, μια 25χρονη γυναίκα με σύνδρομο Ντάουν ενώ γαμπρός δεν υπήρχε, καθώς πρόκειται για ένα θεματικό πάρτι γενεθλίων, που θα έδινε μεγάλη χαρά στη Ριτσίνα.

Εμπνευστής του θεματικού πάρτι ήταν η μητέρα της Ριτσίνα και αφορμή μια επίμονη ερώτηση της 25χρονης. Τα τελευταία χρόνια μητέρα και κόρη πήγαν σε αρκετούς γάμους και η Ριτσίνα διαρκώς ρωτούσε την μητέρα της «γιατί εγώ δεν μπορώ να παντρευτώ;». «Κάθε φορά που μου έκανε την ερώτηση, προτιμούσα να πεθάνω, διότι δεν ήξερα τι να πω» είπε η μητέρα σε πρόσφατη συνέντευξη και τελικά η απόγνωση την οδήγησε στην πραγματοποιήση ένος κανονικού γαμήλιου πάρτι, που έλειπε μόνο ο γαμπρός.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

 

athensvoice.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *