Rejuvena: Το εναλλακτικό face lift!

Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το πρόσωπό σου! Μάθαμε τα πάντα από τον ειδικό! 
Ίσως δεν το συνειδητοποιούμε αλλά το πρόσωπό μας είναι το κυριότερο μέσο έκφρασης των συναισθημάτων μας.

Γέλιο, θλίψη, δυσαρέσκεια, έκπληξη, επιθετικότητα, πρόκληση γίνονται αντιληπτά στους άλλους από την  κίνηση των μυών  του προσώπου. Αν πάμε λίγο βαθύτερα κάτω από τη εξωτερική στιβάδα της επιδερμίδας θα βρούμε τους μυς και τον συνδετικό ιστό.

Διαθέτουμε πάνω από 90 μυς στην περιοχή του προσώπου, όλοι λεπτοί και διαρκώς κινούμενοι. Με το άγχος, το κάπνισμα, το αλκοόλ, τη μολυσμένη ατμόσφαιρα, τον ήλιο και την ηλικία, ο συνδετικός ιστός και οι μύες συρρικνώνονται με αποτέλεσμα τις απειλητικές ρυτίδες γραμμές, πρηξίματα και θαμπή επιδερμίδα.

Η μέθοδος rejuvena με συντονισμένες μαλάξεις και πιέσεις των δακτύλων, επεμβαίνει στους ταλαιπωρημένους μυς και το συνδετικό ιστό απελευθερώνοντας την ένταση. Έτσι οι ατέλειες που εμφανίζονται στην επιδερμίδα του προσώπου  με το χρόνο, την κούραση ή τις εκφράσεις, υποχωρούν  και το πρόσωπο αποκτά λάμψη και ζωντάνια.

Ο Stanley Rozenberg και η Margareta Loughran, καθηγήτρια στο Ιnternational institute of Rejuvanessence London,  δημιούργησαν και συστηματοποίησαν την τεχνική με βάση την συναισθηματική κατάσταση του ηθοποιού και της έκφρασης ανάμεσα στα συναισθήματα που διακατέχονται από τους πολλαπλούς ρόλους.Έτσι άρχισαν να εφαρμόζουν την τεχνική στα κουρασμένα πρόσωπα των ηθοποιών με θεαματικά αποτελέσματα.

  • Με το ειδικό άγγιγμα απαλό σαν χάδι και την ελαφρά πίεση πάνω σε βελονίστικα σημεία του ενεργειακού πλέγματος του προσώπουαπελευθερώνουμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια και διεγείρουμε την μικροκυκλοφορία και οξυγονώνουμε τα κύτταρα.
  • Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ηρεμούν τα χαρακτηριστικά και το νερό και τα άλλα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στους ιστούς να ρέουν και φουσκώνουν την επιδερμίδα.
  • Παράλληλα η απελευθέρωση της ενέργειας χαρίζει υγεία και ευεξία σε όλο το σώμα ενώ θεραπεύει και πολλά άλλα προβλήματα όπως πονοκεφάλους ημικρανίες, πόνους στον αυχένα και πολλά άλλα.

Η πλήρης θεραπεία απαρτίζεται από 6 ωριαίες συνεδρίες ξεκινώντας από όλο το πρόσωπο, συνεχίζοντας στη δεύτερη συνεδρία στο μέτωπο, ακολουθούν τα μάτια, κατεβαίνουμε στα μάγουλα με πολλές ειδικές τεχνικές εσωτερικά και εξωτερικά των μυών, συνεχίζουμε με την κάτω γνάθο και το λαιμό και τελειώνουμε πάλι με όλο το πρόσωπο.

Είναι πολύ σημαντικό κάποιος που θέλει να είναι πάντα σε καλή φόρμα το πρόσωπό του να επαναλαμβάνει τη σειρά των 6 συνεδριών μια φορά το χρόνοκαι να κάνει την συντήρηση της θεραπείας 1 με 2 φορές τον μήνα.

Στο τέλος της θεραπείας δίνεται στο δέκτη ενα φυλλάδιο με τις ειδικές ασκήσεις προσώπου Rejuvena facial workout για τη συμπλήρωση της θεραπείας. Έτσι μέσα από αυτές τις ειδικές ασκήσεις ο δέκτης θα μπορεί να έχει πάντα σε φόρμα το πρόσωπό του νιώθοντας καλά εσωτερικά και εξωτερικά. Διότι η μέθοδος Rejuvena πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα που μπορεί να έχει ο δέκτης ηρεμεί το νου του ανθρώπου από πολλά προβλήματα που τον απασχολούν και του χαρίζει μια ψυχική ευφορία και μια εσωτερική υποστήριξη από πλευρά του θεραπευτή.

Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες τον Kώστα Βάσια, Εναλλακτικό θεραπευτή, Διπλωματούχο Ιnternational institute of Rejuvanessence London www.vassiastherapy.gr

shape.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *