6 εκθαμβωτικά & απλά χτενίσματα για ερωτευμένες

Και ναι η γιορτή του έρωτα έφτασε! Ίσιο ή σγουρό, μακρύ ή κοντό βρες ποιο στιλ σου ταιριάζει για τη μέρα!
<b>Στο ένα πλάι:</b> φέρε τα μαλλιά σου στο ένα πλάι και όποιο χτένισμα και αν διαλέξεις έχεις ένα τσαχπίνικο στιλ! Είτε αφήσεις τα μαλλιά σου στο ίσιο είτε διαλέξεις μια κοτσίδα ή έναν κότσο αν τα φέ
Στο ένα πλάι: φέρε τα μαλλιά σου στο ένα πλάι και όποιο χτένισμα και αν διαλέξεις έχεις ένα τσαχπίνικο στιλ! Είτε αφήσεις τα μαλλιά σου στο ίσιο είτε διαλέξεις μια κοτσίδα ή έναν κότσο αν τα φέρεις στο ένα πλάι αλλάζεις τελείως εμφάνιση!
<b>Με όγκο:</b> όποιο χτένισμα και αν διαλέξεις ο όγκος είναι πολύ σημαντικός και φυσικά κάνει το μαλλάκι σου πολύ πιο σέξι! Aν έχεις σγουρό μαλλί τότε σε συνδυασμό με τον όγκο θα έχεις ένα πολύ εντυπ
Με όγκο: όποιο χτένισμα και αν διαλέξεις ο όγκος είναι πολύ σημαντικός και φυσικά κάνει το μαλλάκι σου πολύ πιο σέξι! Aν έχεις σγουρό μαλλί τότε σε συνδυασμό με τον όγκο θα έχεις ένα πολύ εντυπωσιακό χτένισμα!
<b>Ίσια με χωρίστρα στη μέση: </b> Από τα πιο εύκολα και γρήγορα χτενίσματα είναι το ίσιο μαλλάκι με την χωρίστρα στη μέση δίνει άλλον αέρα σε ένα απλό και καθημερινό χτένισμα.
Ίσια με χωρίστρα στη μέση: Από τα πιο εύκολα και γρήγορα χτενίσματα είναι το ίσιο μαλλάκι με την χωρίστρα στη μέση δίνει άλλον αέρα σε ένα απλό και καθημερινό χτένισμα.
<b>Η κοτσίδα-στέμμα: </b>ναι η κοτσίδα ταιριάζει τέλεια στη μέρα! Είναι ρομαντική, ιδιαίτερη και σε μεταμορφώνει τελείως! Αν την  φορέσεις σαν στέμμα γύρω από το μέτωπο σου είναι το ιδανικό χτένισμα γ
Η κοτσίδα-στέμμα: ναι η κοτσίδα ταιριάζει τέλεια στη μέρα! Είναι ρομαντική, ιδιαίτερη και σε μεταμορφώνει τελείως! Αν την φορέσεις σαν στέμμα γύρω από το μέτωπο σου είναι το ιδανικό χτένισμα για ερωτευμένες.
Tα μαλλιά σου θυμίζουν κάτι από βασίλισσα αφού ναι μεν είναι σούπερ ίσια αλλά τα μπροστινά σου τσουλούφια πιάνονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού και σου δίνουν αριστοκρατικό αέρα ιδανικό για ένα ιδιαίτ
Tα μαλλιά σου θυμίζουν κάτι από βασίλισσα αφού ναι μεν είναι σούπερ ίσια αλλά τα μπροστινά σου τσουλούφια πιάνονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού και σου δίνουν αριστοκρατικό αέρα ιδανικό για ένα ιδιαίτερο χτένισμα για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ασφάλισε το αποτέλεσμα με ένα πιαστράκι με μια τσαχπινιά και έχεις έτοιμο σε 1 λεπτό ένα φινετσάτο χτένισμα που θα ξετρελάνει τον αγαπημένο σου!
<b>Ανάλαφρη μπούκλα:</b> η ανάλαφρη μπούκλα είναι ρομαντική και σου ταιριάζει τέλεια αν έχεις μακρύ μαλλί. Με το ψαλίδι για τις μπούκλες μπορείς να πετύχεις εύκολα το λουκ.
Ανάλαφρη μπούκλα: η ανάλαφρη μπούκλα είναι ρομαντική και σου ταιριάζει τέλεια αν έχεις μακρύ μαλλί. Με το ψαλίδι για τις μπούκλες μπορείς να πετύχεις εύκολα το λουκ.

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *